2014. február 4., kedd

Ismerjük meg egymást

Elért hozzám is ez a bloggerek között terjedő játék. Engem Gaby a Rubin Konyhája blog tulajdonosa kért fel, hogy én is áruljak el magamról 7 titkot. Köszönöm!

Játékszabályok:

1. Linkeld be azt az embert a blogodba, aki kipécézett.
2. Ossz meg magadról hét dolgot, akár különleges, akár hétköznapi.
3. Pécézz ki 7 embert, nevezd meg és linkeld be őket a blogodba.
4. Egy hozzászólásban értesítsd őket a blogjukon, hogy ki lettek pécézve.


Nos akkor legyen:

1.   Két gyermekem van (fiú, lány). Ők mindennél fontosabbak számomra, nem is kérdés, hogy első helyre kerülnek nálam. Róluk nem lesz kép mert nem örülnének neki.


2.   Kedvenc évszakom az ősz, a színeivel és illataival. Nagyon kikapcsol és megnyugtat egy hosszú séta a szép őszi napsütésben az erdőben. Aztán mivel télen születtem (vagy nem amiatt) szeretem a telet is, ha esik a hó és hideg van.
Mátraszentimre - 2013. Ősz


3.   Budapesten élünk, és hiába szeretem akkor is sokszor már idegesít a zaj és a rossz levegő. Biztosan a korral jár már, hogy nem bírom a nyüzsgést. Nekem már fontosabb lenne a csönd és a jó levegő.


A Csarnok felé a Váci utcában


4.   A fentiekből adódik, hogy kedvenceim Magyarországon:

Őrség:


Mátra:


5.   Szeretek sütni, főzni, kötni, horgolni. Tanulgatok varrni is. Sajnos ezekhez a hobbikhoz egyre több pénz kellene, ami nincs, és időm sincs annyi, amennyit szeretnék.
Horgolt nyuszi - ajándékba készült

Horgolt kendő

Oroszkrém torta


6.   Nagy álmom:



7.   Nagyon szeretek olvasni. Jöhet bármi, a lényeg, hogy jól megírt érdekes könyv legyen. Van e-olvasóm is, de persze olvasok "rendes" könyvet is, mert nekem a könyv illata és tapintása is fontos. Kedvenc íróm: Jókai Mór


Ennyit rólam! A következő feladat az volt, hogy válasszak ki 7 ember, akiknek kíváncsi vagyok a "titkai"-ra. Ezért elkezdtem meglátogatni a kedvenc blogjaimat, de mivel eltöltöttem jó másfél órát ezzel, el is olvastam a titkokat, rájöttem, hogy ez a játék sajnálatos módon nálam meg fog akadni. Nagyon sok helyen járt már. Gabynak köszönöm, hogy gondolt rám.

3 megjegyzés:

Dina írta...

Jó egy kicsit erről az oldalról is megismerni. :)

Barbi konyhája írta...

Most már azt is tudom, hogy a finom receptjeid mellett csodásan horgolsz! Örülök, hogy olvashattalak! :)

Vea írta...

Köszönöm szépen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...