2014. március 23., vasárnap

Pici málnás túrótorta

Ez a kis torta még a málnaszezonban készült nyáron, de a fotókat csak most találtam meg. 18 cm-es formában sütött 2 tojásból készült piskóta alapon a már a blogon szereplő túrókrém 2/3-a. Jó két maroknyi málnát kevertem a krémbe, ettől persze kissé összetört, de az nem baj, legalább szép rózsaszínű lett. Tetejét tejszínhabbal és málnával díszítettem. Ezek a gyönyörű málnaszemek édesapám kertjéből származnak.


1 megjegyzés:

Tina Novak írta...

Kedves webmester,

Észrevettük, hogy nagyon finom receptek találhatók a blogodon, és egyúttal szeretnénk bemutatni neked az új honlapunkat, http://www.osszesrecept.hu/ ahol a felhasználók válogathatnak több mint 130 000 összegyűjtött recept közül. Az oldalon szintén található egy rangsor a leggyakrabban látogatott blogokról. Ha hozzácsatolod a te blogodat is, mi indexeljük a receptek elejét, melyeket a felhasználók ezután könnyen megtalálják a keresőnk segítségével. Ám a recept klikkelése után átirányítja őket a te blogodra, tehát egyre több látogatód lesz az oldalon. Ne aggódj, minden teljesen ingyenes.

Osszesrecept.hu testvéroldalai megtalálhatók világszerte. Nagyon örülnénk, ha a te blogod is része lenne ennek a nagy családnak.

Ha bármilyen kérdésed van, kérem lépj velünk kapcsolatba, szívesen segítünk bármivel.

Üdvözlettel,
Tünde
info@osszesrecept.hu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...