2013. június 24., hétfő

Tésztasaláta - Blogkóstoló 9.

A Blogkóstoló 9. házigazdája Rubin a Rubin konyhája blog tulajdonosa. A sorsolás eredményétől eltekintve (engedéllyel) ezt a nagyon finom tésztasalátát választottam Nea blogjáról (Az otthon ízei). A recept nála megtalálható: Tésztasaláta gazdagon címmel.

Néhány helyen változtattam illetve egészítettem ki a receptet: a virslin kívül tettem bele kockákra vágott sonkát és sajtot, valamint lila hagymát is. Egy kis doboz kukorica és egy kis doboz zöldborsó konzervet használtam fel hozzá. A tészta is egy kicsit nagyobb adag lett, és a mártás is. A saláta nagyon finom lett, itt is köszönöm a receptet, biztosan többször fogom készíteni.

2 megjegyzés:

Nea írta...

Kedves Vea!

Ez aztán a meglepetés,hogy két bloggerina is az én recepttáramból választott receptet a Blogkostolóra. Örülök, hogy ez a tésztasaláta elnyerte a tetszésedet. Nagyon kívánatosra sikeredett, szívesen megkóstolnám ezt a változatot is. Nagyon jók a fotók, híven visszaadják a lényeget!

KZsolt írta...

Tisztelt Szerkesztő!

A színvonalas bejegyzései felkeltették az érdeklődésünket. Megköszönném ha kapcsolatfelvétel céljából elküldené az e-mail elérhetőségét a kzsolt@innofield.hu címre.

Az együttműködését előre is köszönöm.

Üdvözlettel:

Kovács Zsolt, Projektvezető

iNNOField Kft

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...