A csokirózsák erre a tortára kerültek dísznek.
Hozzávalók:
- Kakaós piskótalap (5 tojás, 2 evőkanál sima liszt, 2 ek.rétes liszt, 1 ek.kakaó, teáskanálnyi ecet, 2 tk.olaj)
- maradék tejbegríz (lemértem: 48 dkg volt),
- 25 dkg mascarpone,
- 1 tábla (10 dkg) tejcsokoládé,
- 4-5 evőkanál procukor,
- 1 evőkanál kakaópor
Elkészítés:
- A piskótát 24 cm-es formában sütöttem és három lapba vágtam.
- A tejbegrízt elkevertem a mascarponéval, hozzáadtam a porcukrot és a felolvasztott csokoládét, majd még 1 evőkanálnyi sötét kakaóport, hogy a színe is szebb legyen, de persze az íze is jobb lett tőle.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése